Home » Blog » Inloggen Euroclix. Hoe doe je dat en wat kan je met Euroclix?
Euroclix

Inloggen Euroclix. Hoe doe je dat en wat kan je met Euroclix?

Inloggen Euroclix. Hoe doe je dat en wat kan je met Euroclix?

Inloggen Euroclix

Inloggen euroclix

Ik denk als je op deze pagina bent uitgekomen dat je aan het kijken bent hoe je kan inloggen bij Euroclix. Dat is heel erg simpel. Via deze link –> euroclix.nl ga je naar de website van Euroclix, dan zie je bovenin een taakbalk waar je de inlogknop ziet. Hier kan je als bestaande gebruiker inloggen. Als nieuwe gebruiker kan je op deze pagina een nieuw profiel aanmaken.

Vooral als nieuwe gebruiker bent, zal je benieuwd zijn wat je met Euroclix kan. Zelf ben ik al een aantal jaar actief en heb hier als flink wat euro’s mee verdient.

Wat is Euroclix?

Euroclix (gratis aanmelden) is een super makkelijke manier om online geld verdienen. Door middel van de zogenoemde clix die je op verschillende onderdelen verdient, spaar je. Deze clix kan je later weer omzetten naar geld. Dit kan je over laten maken naar je bankrekening.

De clix kan je verdienen door middel van online aankopen die je doet, door het invullen van enquêtes, een online loterij, de lucky clix, je kan verdienen door in te zetten op wedstrijden en als laatste doormiddel van klikken op mails die jij krijgt van Euroclix. Ik zal hieronder verder ingaan op de onderdelen die ik net heb benoemd.

Online aankopen

Ik vind dit zelf het meest makkelijke onderdeel. Je kan bij veel webshops clix verdienen door de online aankopen die je doet. Het daadwerkelijke online winkelen gaat net zoals je anders doet. Je shopt, plaatst je artikelen in het winkelmandje. Dan ga je naar de site van Euroclix en selecteert hier de desbetreffende winkel en geef je aan dat je clix wil verdienen. Hierbij wordt je teruggestuurd naar de winkel en reken je je artikelen af. Nu heb je clix verdient en worden meestal binnen een aantal dagen aan je account toegevoegd. Soms kan dit een keer wat langer duren. Bekende sites als bijvoorbeeld Bol.com en Mediamarkt.nl doen hieraan mee.

Enquêtes invullen

Enquête

De tweede methode om clix te verdienen is door het invullen van enquêtes. Deze verschijnen regelmatig op de site van Euroclix maar je krijgt deze ook in de mail. Het aantal clix wat je hiermee kan verdienen varieert tussen de 20 en 150 clix.

Lottery clix

Elke week organiseert Euroclix een loterij waarmee je prijzen kan verdienen. Dit loopt op tot 500 clix per keer. Elke dag kan je een gratis lot ontvangen waarmee je meedoet aan de loterij. Het kost niks en je doet dus helemaal gratis mee. Ik doet het zelf ook, het is maar twee klikken per dag.

Lucky clix

De vierde methode is de lucky clix. Hier kan je 1 keer per maand aan meedoen. Door de inzet van 100 clix ontvang je 10 credits. Met deze 10 credits kan je 10 keer een slinger geven aan een slotmachine. Hierin lopen de prijzen op naar 100.000 clix.

Koffer met geld

Klikken op mails

De laatste methode waar ik zelf ook veel gebruik van maak is het klikken op mails. Elke dag worden er vanuit euroclix mail verstuurd met reclame van aanbieders. Door hier op te klikken verdien je clix. Dit klikken verplicht je op geen enkele manier tot aankopen.

Start vandaag nog met sparen en verdienen door je aan te melden en inloggen bij Euroclix. Check daarvoor de link hieronder door op het logo te klikken.

1 reactie op “Inloggen Euroclix. Hoe doe je dat en wat kan je met Euroclix?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.